Over ons

Kwaliteit sinds 1953

Old Style™ is een gedeponeerd merk van AA Glas. AA Glas begon in 1953 als A&A Glashandel, gevestigd in Amsterdam. AA Glas is een begrip geworden voor Amsterdam en omgeving. Wij staan al jaren 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar bij glasschade. Naast vele particulieren behoren ook diverse aannemers, landelijke verzekeraars, woningbouwverenigingen en de gemeente Amsterdam tot onze klantenkring. Jaarlijks voorzien wij honderden woningen en gebouwen van Old-Style Ultra Dun isolatieglas. Old Style levert enkel de hoogste kwaliteit ultra dun isolatieglas. En mocht er toch iets misgaan, dan doen wij niet moeilijk over garantie en lossen we het netjes op. 

Levering

Old Style™ is bij ons in eigen productie en wij kunnen in heel Nederland en België leveren. Neem gerust contact met ons op om na te vragen of u van onze montageservice gebruik kan maken. Ook als uw project buiten ons werkgebied valt, helpen we u graag. Wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op en kunnen u doorverwijzen naar een gerenommeerd glasbedrijf bij u in de buurt. De levertijd voor Old Style™ varieert van 1 dag tot 2 a 3 weken. 

Montage

Het vervangen van enkelglas door modern dun isolatieglas is zeer specialistisch werk.  Old-Style heeft speciaal opgeleide monteurs in dienst die dagelijks werken aan monumentale panden. Bovendien hebben ze servicewagens die uitgerust met het juiste specialistische materiaal. 

Digitaal inmeten

Oude gebouwen zijn nou eenmaal niet recht, waardoor ieder ruitje ingemeten en op maat geproduceerd moet worden. Old Style biedt u de mogelijkheid om modellen digitaal in te meten. Dit inmeten gebeurt uiterst nauwkeurig middels de modernste apparatuur.  Tijdens de metingen worden de exacte contouren van het model gevolgd. Alles wordt direct digitaal opgeslagen. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben kunnen wij het glas zelf op maat maken.

AA Glas: voor al uw glaszaken

Naast monumentenglas bent u ook voor al uw andere glaszaken bij AA Glas op het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor alle spullen en gereedschappen die nodig zijn voor het zetten van glas. Ook verkopen wij glazen deuren, achterwanden van glas, glazen wanden en nog veel meer. Kijk op www.aaglas.nl voor het volledige overzicht. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Lijnden (naast Amsterdam). 

.

Neem contact op of vraag een offerte aan


Tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie

KIES DE OPTIMALE OPLOSSING VOOR UW SITUATIE