Antiek glas

Wat is antiek glas?

Antiek glas wordt vooral gebruikt in oude panden waarbij men de historische uitstraling wil behouden. Vroeger beschikte men niet over de technieken om het glas zo glad en strak te maken zoals tegenwoordig. Deze ramen met antiek glas hebben een wat gewelfd oppervlakt; iets wat we nu zo kenmerkend vinden voor bijvoorbeeld oude kloosters of grachtenpanden

Antiek ogend glas van deze tijd

Old Style heeft een fraaie lijn met modern isolerend glas, met de uitstraling van antiek glas. Wij maken uw Old Style™ beglazing exact voor u op maat. Of u nu zoekt naar enkelglas, gelaagd glas of speciaal isolatieglas, wij maken uw antiek ogend glas naar uw eisen en wensen. Zo kunt u met een dikte van slechts 10 mm een isolatiewaarde halen van 1.4! Ter vergelijking, de isolatiewaarde van enkelglas is ongeveer 6. Het grote voordeel van de geringe dikte én gewicht, is dat uw bestaande kozijnen behouden kunnen blijven.

Voordelen van antiek glas

De voordelen van Old Style antiek glas op een rijtje:

  • Moderne isolatieglas, maar met een antieke uitstraling.
  • Het is geschikt voor alle soorten kozijnen en schuiframen
  • Het is te verkrijgen in enkelglas, maar ook in gelaagd glas voor extra sterkte
  • Door de unieke ontwikkelde coating heeft het een hoge isolatiewaarde
  • Toepasbaar in oude bestaande kozijnen
  • Op maat gemaakt met een korte levertijd
  • 15 jaar garantie

Antiek glas kopen

Old Style kan antiek glas leveren in verschillende stijlen, zodat het glas perfect past bij de uitstraling en bouwjaar van uw gebouw. Er zijn vele variaties mogelijk, daarom hebben wij onze keuzehulp ontwikkeld. Uiteraard staan wij voor u klaar om advies te geven per telefoon of onderstaand formulier. U bent natuurlijk ook welkom in onze showroom in Lijnden (naast Amsterdam). Dit is de grootste glasshowroom van Nederland. Hier vindt u een overzicht van de verschillende soorten antiek glas, met en zonder kozijn. 

Neem contact op of vraag een offerte aan


Tijdens kantooruren binnen 4 uur reactie

KIES DE OPTIMALE OPLOSSING VOOR UW SITUATIE