WIJ ADVISEREN

Kwaliteit van Ultra Dun isolatieglas

Het renoveren van enkel glas naar Ultra Dun isolatieglas is niet een standaard opdracht welke elke glas monteurs kan uitvoeren.
Bij het monteren van het Ultra Dunne isolatieglas komt meer kijken dan even het glas vervangen. Het begint bij de juiste afmetingen opnemen op locatie, door de oudheid van de gebouwen en kans op verzaking van het gebouw meten wij ieder ruitje precies na en controleren wij deze maatvoeringen. Het Ultra Dunne isolatieglas word precies op deze afmetingen geproduceerd.
De kwaliteit van het glas en het vervaardigen tot Ultra Dun isolatieglas is 1 van de belangrijkste onderdelen om het beste kwaliteit glas product te kunnen leveren. Besparing op productie kosten en materialen leveren op zeer korte termijn lekke isolatieglas ruiten op. dit levert tot enorme extra kosten. Hiervoor kiest Old-Style ultra dun isolatieglas alleen voor de aller beste productie en materialen.
Ook de opleiding en ervaring met oudere panden is voor het eind resultaat van groot belang. Old-Style heeft eigen monteurs welke dagelijks werken met en in oudere panden door het plaatsen van het ultra dunne isolatieglas in bestaande oudere kozijnen.
Deze speciaal opgeleiden monteurs beheersen de technieken welke nodig zijn om het ultra dunnen isolatieglas perfect te monteren.

Monumentenglas productie in eigen beheer

Doordat wij de productie in eigen beheer hebben kunnen wij het glas zelf op maat maken, zodat het aan uw eisen kan voldoen. |
Wij werken met de beste kwaliteit materialen in de productie. Dit bepaald de levensduur van het product.
Deze in combinatie met vakkundige montage en lekke ruiten zullen nauwelijks kans krijgen.

Wie zijn wij

Old Style™ is een gedeponeerd merk van AA Glas.

AA Glas begon in 1953 als A&A Glashandel, gevestigd in Amsterdam. AA Glasl is een begrip geworden voor Amsterdam en omgeving. Wij staan al jaren 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor diverse spoed glasplaatsingen en vervangingen. Naast vele particulieren behoren ook diverse aannemers, landelijke verzekeraars, woningbouw verenigingen en de gemeente Amsterdam tot onze klantenkring. Jaarlijks voorzien wij honderden woningen en gebouwen van Old-Style Ultra Dun isolatieglas.  

AA Glas en Old Style™

Naast al uw vlakglas bent u ook voor ál uw andere glaszaken bij AA Glas op het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor alle spullen en gereedschappen die nodig zijn voor het zetten van glas. Ook verkopen wij glazen deuren, achterwanden van glas, glazenwanden, etc.. Dit kunt u bijvoorbeeld toepassen op kantoor, maar ook in keukens of in badkamers. Het hang- en sluitwerk en andere aanverwante producten voor deze toepassingen kunt u ook bij ons verkrijgen. Voor elk glasprobleem hebben wij dé oplossing.

Nieuwsgierig geworden? U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Lijnden. Of ga naar onze website: www.aaglas.nl

Neem contact op


KIES DE OPTIMALE OPLOSSING VOOR UW SITUATIE