WIJ ADVISEREN

Wie zijn wij

Old Style™ is een gedeponeerd merk van A&A group.

A&A group begon in 1953 als A&A Glashandel, gevestigd in Amsterdam. A&A glashandel is een begrip geworden voor Amsterdam en omgeving. Wij staan al jaren 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor diverse spoed glasplaatsingen en vervangingen. Naast vele particulieren behoren ook diverse aannemers, landelijke verzekeraars, woningbouw verenigingen en de gemeente Amsterdam tot onze klantenkring.

Meer dan alleen glaszetten

Echter alléén glaszetten doen we allang niet meer. In 2002 is A&A Glashandel begonnen met het ontwikkelen van monumentaal glas. In samenwerking met verschillende producenten en glasfabrieken is, na veel overleg en veel testen, uiteindelijk Old Style™ tot stand gekomen. Een pracht product waar we als A&A Glas Group trots op zijn.

Monumentenglas productie in eigen beheer

Doordat wij de productie in eigen beheer hebben kunnen wij het glas zelf op maat maken, zodat het aan uw eisen kan voldoen. Daarbij hebben wij een korte levertijd en in de meest uitzonderlijke gevallen zal dit uiterlijk 2 á 3 weken zijn.

A&A Glas en Old Style™

Naast al uw vlakglas bent u ook voor ál uw andere glaszaken bij A&A Glas group op het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor alle spullen en gereedschappen die nodig zijn voor het zetten van glas. Ook verkopen wij glazen deuren, achterwanden, tussenmuren, etc.. Dit kunt u bijvoorbeeld toepassen op kantoor, maar ook in keukens of in badkamers. Het hang- en sluitwerk en andere aanverwante producten voor deze toepassingen kunt u ook bij ons verkrijgen. Voor elk glasprobleem hebben wij dé oplossing.

Nieuwsgierig geworden? U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Lijnden. Of ga naar onze website: www.aaglas.nl

Neem contact op


KIES DE OPTIMALE OPLOSSING VOOR UW SITUATIE