OUD GLAS

Heeft u een monumentaal pand waarvan de ramen nodig aan vervanging toe zijn? Of wilt u uw nieuwerwetse pand een ouderwets tintje geven? Ons “oud glas” Old StyleT is dan voor u de juiste keuze.

Oud glas wordt vooral gebruikt in oude panden waarbij men het historische karakter wilt blijven behouden. Vroeger (vóór 1900) beschikte men niet over de technieken om het glas zo glad en strak te maken zoals tegenwoordig. Deze ramen hebben een wat gewelfde oppervlakte; iets wat we nu zo kenmerkend vinden voor bijvoorbeeld oude kloosters of grachtenpanden. Wij hebben een mooi product ontwikkeld die het gevoel van vroeger geeft, maar met alle voordelen van nu! Namelijk “oud glas” van Old StyleT.

Echter biedt Old StyleT “oud glas“meer dan alleen maar een ‘historisch tintje’. Ook als u uw pand beter wil laten isoleren, maar u heeft de ruimte niet voor isolatieglas, dan is ons Old StyleT “oud glas” de juiste keuze.

De voordelen van Old StyleT oud glas op een rijtje:

  • Het heeft dezelfde dikte als normaal glas
  • Het is te verkrijgen in enkel, maar ook in gelaagd glas
  • Het is geschikt voor alle soorten kozijnen en schuiframen
  • Door de unieke ontwikkelde coating heeft het een hoge isolatiewaarde
  • Toepasbaar in oude bestaande kozijnen
  • Op maat gemaakt met een korte levertijd

Ons Old Style oud glaslijn bestaat uit 5 varianten. Zo kunt u kiezen uit enkel, gelaagd en isolatieglas. Er zit vast een juiste oplossing voor uw pand tussen!

Heeft u interesse in oud glas van Old Style? Vraag dan een monsterruit aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op


KIES DE OPTIMALE OPLOSSING VOOR UW SITUATIE